top of page

Genetický test zdraví -analýza střevního mikrobiomu

Aktualizováno: 3. 4. 2023


Proč bychom měli podstupovat testování testování střevního mikrobiomu? Možná protože: Jsme na prvním místě onkologického nálezu v tlustém střevě na SVĚTĚ . Jsme jediní na SVĚTĚ, kdo v laboratoři umí rozluštit střevní mikrobiom a najít řešení!

V lékařství v ČR jsme zvyklí zjišťovat informace standardně z rozboru krve. Naštěstí věda a výzkum jdou stále dopředu a je možné si nechat v soukromé laboratoři vyšetřit i stav střevního mikrobiomu. Nejen, že zjistíte, jak si vedou vaše střeva, jaký je věk vaší mikrobioty, dostanete i možné řešení. Při včasném zásahu lze na základě výsledků analýzy svoji střevní mikrobiotu obnovit do rovnovážného stavu. Tento test je nyní dostupný už v České republice. Navíc, nemusíte ani nikam chodit, domů si objednáte odběrovou sadu, dle návodu si odeberete vzorek stolice, kterou do laboratoře odveze kurýr. Vše rychle a diskrétně. Co se v laboratoři zjistí? 1.) Poměr Vašich střevních bakterií, Firmicutes a Bacteroidetes. Tyto bakterie jsou dominantní a tvoří zhruba 90% střevního mikrobiomu. 2.) Množství Laktobacilů 3.) Množství Bifidobakterií 4.) Kondice Vašeho střeva (v %) 5.) Váš mikrobiomový věk (určí se věk Vašeho střeva): Zjistí se tím, není-li narušený stav Vašeho střevního systému. 6.) Na základě analýzy dostanete řešení v podobě produktů probiotik, bifidobakterií nebo lactobacilů a k tomu může vyjít některý ze sirupů obsahující správné probiotické kmeny. Pro koho je test vhodný? Pro lidi, co mají potíže se zdravím, se střevy a se zažíváním.

Pro lidi, kterým záleží na svém zdraví, řeší prevenci a chtějí vědět kondici svého střeva.

Pro lidi trpící depresemi, mají problém s dýcháním, ekzémy..atd.

Naše střeva jako druhý mozek ovlivňují celý hormonální a nervový systém-

Některá onemocnění vznikají pozvolně a vznikají nejdříve ve střevech. (Např. u Alzheimera je prokázáno, že signály se ukazují přibližně 10 let před vypuknutím onemocnění už ve střevech.)

Pro lidi, kteří řeší nadváhu a nemohou dlouhodobě zhubnout.

Kolik to stojí? Pokud si shrneme 15 let práce výzkumného týmu, vybavení v laboratoři, (které je jediné v soukromé laboratoři ve střední Evropě), vyšplháme se cenově na desetitisíce. Naštěstí tolik test nestojí!

Test střevního mikrobiomu stojí 5990 Kč. Je to pro Vás moc? Staňte se VIP zákazníkem a získejte slevu, cena pro Vás je zde 4990 Kč. Pro svoje zákaznické číslo při objednání laboratorního testu zadejte tento link: http://terapeutd.harmonelo.shop/register.php Pokud potřebujete poradit a upřesnit nějaké informace, odešlete svůj dotaz formou SMS, (pro velký zájem nebereme telefony, reagujeme na zprávy)

a my se vám ozveme zpět:


MUDr. Helena Kostková

+ 420 724 522 111

273 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page