top of page

Jak jsem excelovala na Excellentní ženě

Při mé ranní jízdě taxíkem, který směřoval na místo konání v Hotelu Marriott v Plzni se z reproduktorů linul nepříliš melodický hlas “zpěváka” Landy a v textu jeho „písně“ se neustále opakovalo cosi jako: A je tu smrt, jedeš na smrt, tak to je smrt … Snažila jsem se ho nebrat osobně …. vlastně ho stejně neznám….

Recepce hotelu byla plna již natěšených a usměvavých žen. Zapomněla jsem na text písně doznívající mi v uších a vydala jsem se vstříc úspěchu. Ještě poslat energii do spodního zářiče – toho jsme si byli oba vědomi – takže nádech, výdech a jdeme na to!

img_8995

 Já konferenci zahajovala a pan Špaček ji ukončoval.

img_8996

Koberec v přednáškovém sále byl měkký, tak jsem se do něj zabořila, nasadila si mikro-port a show mohla začít. Ve svých nových šatech, nových špercích, novém účesu, nových botách jsem se nemohla ani nechtěla cítit nepatřičně.

00361

Slova mi jak perličky prýštila ze rtů (i když se někdy trochu pomotala) a já si užívala atmosféru v sále, který byl zaplněn téměř 200 posluchači. Publikum bylo vnímavé – poslouchalo, když mělo, smálo se, když bylo čemu, a tleskalo, kdy je napadlo … 🙂

sal

Cílem mé přednášky bylo připomenout ženám jejich krásnou roli na jevišti zvaném „Život“, uvědomit si, že bez radosti a vášně nebude možné vykouzlit v kuchyni zázraky, a v neposlední řadě je inspirovat a pobídnout k dalším aktivitám, jako je například absolvování celoročního vzdělávacího programu podle 5ti elementů.

Úspěšnost přednášky je měřena intenzitou potlesku, takže se mohu  domnívat, že jsem na Excellentní ženě excelovala…

Přeji Vám krásné listopadové dny a těším se na shledání s Vámi na některé z plánovaných akcí.

Vaše Dagmar


00145

00282

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Dlouhověkost

bottom of page